Toetsen

Vrijdag had Wolf een gans pak toetsen van rekenen mee: effectieve toetsen, en oefeningen die op punten werden gezet. Hij deed heel erg nonchalant over die toetsen, en dus bekeek ik ze eens grondig. En was ik op slag een bijzonder trotse mama.

Want mijn Wolf, die heeft amper één enkel verstrooidheidsfoutje gemaakt, waardoor hij één keer 24,5/25 had. En voor de rest alleen maar maximumscores.

Ik gaf hem er een superdikke knuffel voor, en ik weet eigenlijk niet wie van ons twee er het meest glunderde.

(En toch kon ik het niet laten een wenkbrauw op te trekken bij dat ene domme foutje, waarvoor hij ‘sorry’ stamelde en heel erg schaapachtig keek, zoals alleen jongetjes van zeven schaapachtig kunnen kijken.)

2 Antwoorden op “Toetsen”

  1. Reeds gezegd een fiere trotse bonpa zet niet tveel druk grote interesse uw fierheid tonen dat moet

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.