Zaterdagdrukte

Dat het een drukke dag was vandaag!

Om half elf stond ik in Kolegem om een trouwmis te zingen van een ex-koorlid en allround fijne gast. Zoiets is altijd fijn om te doen.

Het maakte wel dat ik pas om half twee thuis was, alwaar mijn liefste voor eten voor de kinderen had gezorgd, en nu ook snel voor mij nog een kipfilet in de pan keilde. Want om twee uur werden de jongens al in Zomergem/Beke verwacht, in de Eurocity voor het verjaardagsfeestje van hun neefje Alexander. Het is dus helaas half drie geworden, want eerder zijn we er niet geraakt.

Omdat ik dan toch al een serieus eind richting Eeklo was, ben ik maar meteen doorgereden om mijn grootmoeder in de kliniek met een bezoek te vereren, en en passant ook nog even te versieren met mijn hoedje.

omahoed

Omdat ik het niet zag zitten om voor dat anderhalve uur dat nog over was terug naar Wondelgem te rijden, om dan na een half uurtje opnieuw richting Eurocity te moeten, heb ik wat winkels afgelopen in Eeklo: Wolf moest dringend nieuwe Tshirts hebben met lange mouwen, en ik wilde nog een zwarte jeansbroek en eigenlijk ook een nieuwe dikke warme zwarte gilet tot voorbij mijn knieën. Dat laatste heb ik niet gevonden, de rest wel.

En toen was het toch echt wel tijd om de jongens opnieuw op te halen – doodmoe en bijzonder zweterig – hen in de douche te steken, te eten, en zelf in de zetel te crashen.

Eén antwoord op “Zaterdagdrukte”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *