Smoothie

Ik hou eigenlijk niet van het woord, maar ik denk niet dat er een Nederlands equivalent van bestaat. Bon, een smoothie dus.

Zaterdag was het heerlijk warm buiten, en heb ik dus een heerlijk zomerse smoothie gemaakt. Wolf vond dat het precies vloeibare ijscrème was, en ik kan daar inkomen.

smoothie

Ik heb een rijpe banaan in de blender gegooid, daar een goeie poot diepvriesaardbeien bij gedaan, en ook nog een grote poot diepvriesmangostukjes. Daarna heb ik er een potje magere yoghurt bij gekieperd, en een klein beetje zoetstof. Oh, en ook nog een scheut magere melk om het minder dik te maken.

Door het feit dat de helft van de vruchten nog diepgevroren is, krijg je een ijskoude, beetje dikke vloeistof die inderdaad wel wat weg heeft van vloeibare ijscrème, of een dikke milkshake.Voor de foto heb ik er een blaadje munt uit de tuin aan toegevoegd 🙂

De jongens, en ook ikzelf, waren er zot van!

4 Antwoorden op “Smoothie”

  1. Dit ga ik ook nog kunnen!

    Zeg Drun, ik kreeg vandaag uw berichten met 7 tegelijk op mijn google reader binnen. Dat is regelmatig dat er van jou 4 tegelijk verschijnen, maar ik vermoed dat jij die niet allemaal tesamen post, klopt dat? Zit er hier (of daar) een kink in de kabel?

  2. Euhm, ik blog wel degelijk in afleveringen, zijnde mijn vrije (voor)middagen, en dan krijg je een hoop posts tegelijk. Ze zitten wel al een paar dagen in mijn hoofd, en ik zet ze netjes op de dag waar ze thuishoren, maar alle machinerie functioneert naar behoren, rest assured.

    BTW, wij zien elkaar op zaterdag 24 september, right? Ik heb nog wat prachtige linnen broeken voor jou: Veerle was die komen passen, maar ze zijn inmiddels te groot voor haar, en ze zei dat jij ze wel fijn zou vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *