Vieren

Omdat we gisteren vijftien jaar getrouwd waren, wilden we toch wel iets samen doen. We hebben inderhaast een babysit (of twee) opgetrommeld, en zijn eerst twee uur richting privésauna L’Eau Douce in Drongen getrokken, en daarna iets gaan eten, in The House of Elliot.

Een bespreking van beide volgt hier nog wel, zodra die eerst op Gentblogt zijn verschenen. Tsja, als je in de redactie zit, zie je nu eenmaal overal blogposts en recensies in :-p

In elk geval waren we alletwee tegen acht uur heerlijk relaxed, zijn we naar huis gekomen om ons te omkleden, en in mijn geval: mijn haar deftig te drogen en make up aan te doen en zo, want dat komt niet goed in zo’n saunacomplex. En met mijn nieuwe hoge schoenen aan bleek ik even groot te zijn als Bart, wat ik eigenlijk wel eens wijs vond.

In ieder geval hadden we een zalige avond, zo met ons tweetjes. En Bart was zodanig ontspannen, dat hij die ene gin-tonic al serieus voelde zitten in zijn hoofd.

Deze morgen deed het een beetje pijn, zei hij, om zo vroeg op te staan en te gaan werken. Al een chance dat we niet elke week vijftien jaar getrouwd zijn :-p

Eén antwoord op “Vieren”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *