Deurlijsten

Hmpf. Dikke hmpf zelfs.

Ik heb nog altijd een klusjeslijst liggen die langer is dan mijn scherm, helaas. En ik lig er eigenlijk niet echt wakker van :-p

Een van de dingen die al lang op mijn systeem werkten, was de vuile ex-witte muur in onze hal, waar de hond altijd ging tegen liggen. Aangezien de hond nu toch al een tijdje weg is, heb ik gisteren die muur herschilderd, en meteen ook alle andere vuile plekjes op de muur in de gang. En aangezien ik toch bezig was, heb ik maar meteen de hele woonkamer ook geretoucheerd, zodat alles weer smetteloos wit is, of toch voor eventjes.

De deurlijsten of chambrans in de gang zijn in het paars, maar de verf hecht niet erg goed. Ik had de lijsten destijds gewoon afgewassen, maar niet opgeschuurd, en laat dat nu net het belangrijkste zijn (wist mijn schilder me te vertellen). Er waren overal van die kleine stukje verf af, van die witte plekjes, en ik ging dus rap ne keer eventjes die plekjes gaan opschuren en daarna herverven.

Ja mijne goeien! Ik begin vrolijk te schuren, komt toch wel niet alle verf meteen mee zeker! Ik weet zeker, als ik alles wil opschuren, mag ik meteen gewoon compleet van nul herbeginnen. Soit, er zal niet veel anders opzitten zeker? Oordeel zelf maar.

deurlijst1 deurlijst2

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *