Voorbereidingen

Mijn kop loopt zo’n beetje over. Teveel dingen tegelijk, u kent het wellicht wel.

Er zijn examens in aantocht, leerstof die nog moet afgewerkt worden, examens die moeten opgesteld worden, en ambetante, zenuwachtige leerlingen onder controle te houden. Vorige week was er nog de doop van Merel waar ik vanalles voor moest regelen, overmorgen is er Wolfs communiefeest, en ook daar is nogal wat voorbereiding aan.

– De traiteur is geregeld, maar ik moet het uur van aankomst van de kok nog afspreken.

– Het springkasteel is gelukkig gereserveerd, en moet morgen afgehaald worden. Wolf weet nog van niks.

– Ik ben vandaag zijn grote gezamenlijke cadeau gaan halen: een Xbox Kinect. Zalige verkoper trouwens, daar in de Dreamland. Een gigantische geek die zelf (onder andere) een Kinect had, alle spelletjes kende, mij dus kon uitleggen wat voor Wolf ok zou zijn en wat niet, en die het vooral ook heerlijk vond om voor een keertje zelfs niet te moeten uitleggen wat een demo was :-p En dan ook nog eens niet mis om te zien ook, komt dat tegen.

– Het gras heb ik – gelukkig, aan het weer te oordelen – gisteren nog snel afgereden. Ik ben al een paar weken bezig om onze tuin toonbaar te maken. Ik heb de haag laten scheren, Bart heeft het meeste onkruid aan de straatkant uitgedaan, er zijn bloemen geplant in alle bloembakken buiten, en ik heb zelfs het gras besproeid de afgelopen dagen, om het wat groener te krijgen.

– ik ben een nieuwe printer gaan halen omdat de vorige het in zijn kop kreeg om om de anderhalve centimeter, toch in Officedocumenten, een lijn niet af te drukken. Met een vreselijk slordig resultaat. En de drivers zijn ingewerkt in Win7, ik kan er dus geen nieuwe installeren. Het was trouwens intussen ook al een oud beestje, dus ja.

– Ik ben meteen ook de Kapitein WinokioCD van bij De Morgen gaan afhalen. Helaas heb ik die van vorige week gemist, had er niet bij stilgestaan.

– Ook Wolfs communiefoto’s ben ik gaan ophalen. Ze zien er verdomd goed uit, dat mens weet waar ze mee bezig is. Ze doet natuurlijk niks anders dan dergelijke reportages, maar dan nog.

– Nog eventjes paniek ook: ik moest nog taart bestellen, maar onze favoriete taartenbakker is gesloten op donderdag. En nummer twee is dicht op dinsdag, zodat ik pas morgen kan bestellen, voor overmorgen dus. Zal wel loslopen, vermoed ik, maar toch.

Ugh. Druk.

Eén antwoord op “Voorbereidingen”

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.