Center Parcs dag 5, slot

Tsja, ook aan vakantie komt dus een eind.

Deze morgen stonden we rustig op, ontbeten, en pakten ons boeltje weer in. Als je op bent om zeven uur, dan heb je daar zeeën van tijd voor, als je maar tegen tien uur weg moet zijn :-p

huisje1

huisje2

Ik vond het zonde om meteen weg te rijden, en dus deden we iets wat we nog nooit eerder in Center Parcs gedaan hebben op onze laatste dag: we gingen nog zwemmen! Alles zat toch al in de auto, en ons zwemgerief zat netjes apart. Na een klein uurtje gespatterd te hebben, zijn we naar de zee gereden. Echt koud was het niet, maar zo warm toch ook niet: ik had mijn jas aan, en kon hem goed gebruiken. We hebben er gegeten, en toen bleef Bart bij de slapende Merel, en ging ik met de jongens tot aan de waterlijn. Ik had hun schoenen uitgedaan en hun broeken opgesloofd, maar ik had beter moeten weten: na een paar minuten had ik broeken met natte pijpen in mijn handen, en jassen met natte mouwen :-p Maar ze hebben zich machtig geamuseerd.

Op de terugweg lagen ze allemaal te slapen, trouwens: het waren eigenlijk al bij al zware dagen geweest.

Tegen vier uur waren we thuis, deden op het gemak boodschappen, en genoten nog van de rest van de dag.

Al bij al een fijne vakantie gehad 🙂

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.