Twunch

Vandaag bestaat het fenomeen twunch drie jaar, en overal ten lande worden er verjaardagstwunches gehouden. Sla de website er maar op na šŸ™‚

Ik dacht eerst dat het niet ging lukken omdat Wolf bij het ontbijt plots lijkwit zag, en zich echt niet goed voelde. Een paar uur (en een toiletbezoek) later voelde hij zich prima, en heb ik hem toch naar school gebracht. En kon ik dus met ons Mereltje naar de Wok Away op de Korenmarkt. Ik had ze gisteren even verwittigd, want er hadden zich meer dan zestig mensen ingeschreven. Hoeveel het er uiteindelijk geweest zijn weet ik niet, maar alleszins een hele hoop. De Wok Away had dan ook extra ingrediƫnten ingeslagen en een paar extra mensen ingeschakeld :-p

In ieder geval heb ik er enorm van genoten. We zijn eerst met vier, en daarna met twee blijven plakken, en kregen van het personeel zelfs nog een stuk taart (die zij gekregen hadden van de hoofdzetel) bij onze koffie. Het heeft me deugd gedaan, en ik heb nog een paar extra mensen leren kennen. Altijd fijn!

Op naar tien jaar twunch!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *