Weight Watchers 3

Hmmm. Door het feit dat Merel lastig was, en ook door de familiebrunch, is mijn week totaal in de soep gedraaid. Tot vrijdag ging dat nog wel, maar daarna is het steil bergaf gegaan. Ik heb serieus gefret uit pure balorigheid omdat Merel zo moeilijk deed. Zondag heb ik me ook aan geen kanten ingehouden tijdens de brunch, en al zeker niet aan het dessertenbuffet. En omdat we nog niet warm gegeten hadden, zijn we ’s avonds McDonalds gaan halen: een goeie portie frieten, en een grote McDeluxe. Omdat het toen toch al meteen compleet om zeep was, heb ik maandag dan de overschot van de desserts binnengespeeld, en nog wat chips en dergelijke ook.

Ik heb het mogen bekopen: 80,4 op de weegschaal šŸ™ Mijn eigen dikke schuld dus. Dankzij de mentale steun van Peggy (collega van op ’t school, die vrolijk met mij meedoet) ben ik er wel weer ingevlogen, maar toch. Deze morgen was het nog 79,6. Die extra’s gaan er weer af, ik wil na deze week minstens weer op 79 staan. Al zal ik me dan zondag op het diner wel deftig moeten inhouden. Ach, we zien nog wel.

Di 01-02: 80
Di 08-02: 79,4
Di 15-02: 79
Di 22-02: 80,4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *