Kind en Gezin 3

Omdat ik de afspraak op 8 februari compleet vergeten was, is dus pas vandaag Merel gemeten en gewogen voor haar drie maanden. Drie en een half intussen dus.

Ze doet dat goed, trouwens: 6,330 kilo, 60,5 centimeter. De kinderarts bevestigde wat de huisdokter al had gezegd over haar hoestje en de lichte verhoging, en gaf haar meteen ook de volgende inentingen. En zag dat ze motorisch wel al bijzonder flink was: mooi grijpen naar dingen (en er kloef naast zitten), spullen vasthouden, haar hoofdje bijzonder kranig rechtop houden, en dat soort dingen. Alleen haar spraak wil nog niet mee: ze zou al volop moeten fraselen, en dat doet ze maar heel af en toe. Maar daar ben ik bijzonder gerust in, gezien haar genetische dispositie :-p

Enfin, gewogen en goed bevonden dus. You go, girl!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.