Tweede kerstdag

Gisteren was het dan de beurt aan mijn ouders om ons een kerstdis voor te schotelen. Mijn ma had een hoop hapjes voorzien, en daarna gourmet šŸ™‚ De kinderen hadden al op voorhand in de keuken gegeten, volauvent met kroketjes, en konden in een belendende kamer spelen, gelukkig maar. Ik verzeker je, de combinatie van een uitgelaten 6, 5 en 3-jarige is de moeite! Gelukkig lag Nand (1,5) het grootste deel van de namiddag te slapen, of het was nog beter geweest! Alexander had zijn Mega Toby-kostuum aan, en had gevraagd of Kobe dan zijn Mega Mindy-kleren mocht aandoen. Hilarisch gewoon!

mega1

mega2

Met Wolf erbij hebben ze dan ook bovenaan het kleine trapje show staan geven en liedjes gezongen.

mega3

En wij, wij bakten ons vlees vrolijk verder, en genoten van elkaars gezelschap. Chaotisch en luidruchtig als altijd, maar des te gezelliger en typisch voor mijn familie.

Fijne dag, jawel.

EĆ©n antwoord op “Tweede kerstdag”

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.