Ikea

Ik moest nog steeds de legplanken ophalen die bij de levering en installatie van de nieuwe Ikeakast niet meegeleverd waren. Ik had ze kunnen laten leveren, maar ach, ik ging wel snel nog eens in de Ikea geraken, nee? Dat was dus buiten een slechte zwangerschap gerekend…

Vandaag wilde ik de jongens een plezier doen, dus gaf ik Merel eten om half twaalf, pakte haar stevig in, ging de jongens afhalen van school, en reed meteen door naar de Ikea. Daar hebben we dan samen gegeten, en dat vinden ze heerlijk! Merel was in de auto in slaap gevallen, en bleef de volle vier uren rustig doorslapen in haar maxicosi. Als dat niet zalig is! Na het eten mochten de broertjes gaan spelen in de kinderopvang, en spurtte ik de winkel door voor die planken, en nog een aantal typische Ikeakleinigheden. Ik moest me haasten, want om half vier begon Wolf zijn turnles, wat we nipt nipt gehaald hebben. Maar ik heb nu toch mijn planken, en de jongens hadden een hele fijne middag. En meer moet dat alweer niet zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *