Babyborrel?

Vandaag was het eigenlijk de bedoeling om naar de babyborrel van mijn nicht te gaan: ze heeft een pracht van een tweede dochtertje Hannah.

Alleen… ik dacht dat ik al lang bevallen ging zijn, maar met die dikke buik zie ik het niet zo goed zitten. Denderleeuw is een eindje, en stel dat dan net mijn water breekt, dan moeten we nog terug naar huis, gerief pakken voor de jongens, die uitbesteden enz. enz. Liever niet dus. Kobe was trouwens ook bijzonder moe, wat lastig, en ik heb hem dan maar in bed gestoken, en de borrel afgezegd. Jammer, maar helaas.

De tijd hebben we niet verloren laten gaan: Bart en ik hebben verdergewerkt aan de babykamer, en ook Wolf heeft ijverig meegeholpen. Het resultaat is dat alle muren netjes twee lagen hebben gekregen, zodat er nog enkel een afwerkingslaag moet komen op plafond en twee van de drie muren. Goed opgeschoten dus!

Hopelijk komt dat laatste laagje snel, dat ik de kamer kan afwerken, kuisen, opruimen en vooral inrichten, zodat het echt een kleine-meisjeskamer wordt 🙂

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *