Hehe

Het is vakantie, en dus zit ik met een bolle buik en twee kinderen opgescheept. En kwam mijn ma af met het voorstel om hen daar een paar dagen te laten logeren. Ge ziet van hier dat ik geen nee heb gezegd: ze zijn soms behoorlijk vermoeiend. Dat de kans erin zit dat ze de komende dagen dan opnieuw naar ginder moeten, tsja, dat is dan maar zo.

Aangezien ik om half twaalf bij de gynaecoloog moest zijn, heb ik ze deze morgen afgezet. Met pak en zak, en goedgemutst šŸ™‚

Ik ben daarna dus doorgereden naar de dokter, en die wist niks nieuws te melden, behalve dan dat alles prima in orde was met de baby, en dat ze blijkbaar vond dat ze daar goed zat. Uhhuh.

Maar ze wordt wel naar de grote kant, en daarom moet ik maandag terug: als ze dan nog niet spontaan is gekomen, wordt het woensdag een keizersnee, hij wil geen risico lopen. Dus, ten laatste op 10 november hou ik een baby in mijn armen. Het zal tijd worden.

Daarna was er nog net genoeg tijd om samen met mijn liefste te lunchen in het Lepelblad, voor hij naar Antwerpen moest, en ben ik vervolgens naar huis gereden om te schilderen.

Ne mens zou denken: al een maand thuis, die verveelt zich toch? Niet dus.

EĆ©n antwoord op “Hehe”

  1. 12/11/10 had anders ook mooi geweest šŸ™‚
    Anyway, ik pronostikeer dan toch maar op morgen. Als ze zo rebels is, zal ze zich er een dag voor de geplande keizersnede wel uitworstelen

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.