Laarsjes

Normaal gezien ben ik echt geen schoenenmadam: ik heb een paar stevige halfhoge laarzen voor in de winter, en doorgaans komt er niet veel anders aan mijn voeten. Oh jawel, ik heb schoenen voor alle mogelijke gelegenheden, maar die gebruik ik dan ook enkel maar dàn, en niet voortdurend. In het begin van de zomer kies ik een paar sandalen uit, en over ’t algemeen blijft de rest dan gewoon in de kast staan. Ik verslijt dus ook alleen maar die ene paren, de rest kan jaren oud zijn.

En toch had ik begin juli, toen ik rondliep in het Wijnegem Shopping Center, een paar hele knappe rode laarsjes gezien van Cypres. Ik had toen niet veel tijd meer, en dacht bij mezelf dat ik ze wel in Gent ging vinden ook. Valt dat even tegen zeg! En dus ben ik nog steeds verliefd op een paar halfhoge rode laarsjes, maar wil ik ze eerst passen om zeker te zijn dat ze niet te hoog zijn, ze zien er nogal hoog uit. Mocht iemand ze weten staan in het Gentse, laat het me weten!

schoen

6 Antwoorden op “Laarsjes”

 1. Hoi Gudruntje,

  Ik heb even zitten snollen..wou effe weten hoe je het nog met je ging…ik wens je natuurlijk nog een hele fijne zwangerschap toe …en een wolk van een baby he uiteindelijk…

  En ja wel,de botjes ijn prachtig…

  Liefs en groetjes,

  coach Marianne (WW)
  XX

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.