Turnles

Ze lijken het echt wel te menen in de turnles tegenwoordig! Kobe gaat van twee tot halfvier, en vindt het bijzonder leuk, omdat het nog meer spelen is dan wat anders.

Wolf zit nu van half vier tot vijf in de basis, zoals hij zelf zegt, en daar wordt het al een pak meer au serieux genomen. Hij vindt het moeilijk, maar wel plezant. En gelukkig maar, want als hij thuiskomt om kwart over vijf, is zijn haar nog steeds kletsnat van ’t zweet. Ze doen ze precies serieus afzien!

Gelukkig is woensdagavond sowieso vast badmoment, maar anders zou hij toch meteen in de douche vliegen. Gelukkig kan hij intussen volledig zelfstandig douchen, en dat mag hij dan ook van mij als ze na school buitengespeeld hebben, en hij nog maar eens kliedernat is. Alleen heeft hij nog niet het verstand om dan verse kleren aan te trekken, of meteen zijn pyama, maar doet hij zijn vuile bezwete plunje opnieuw aan.

Mannen! Tsja, het zit er al van kleinsaf in, het moet dan toch iets aangeborens zijn…

Eén antwoord op “Turnles”

  1. Pingback: Witch » Turnles

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.