Keukenbehang

Ik zei het al eerder: mijn ma is de beste!

Vandaag is ze namelijk de rest van de keuken komen behangen. Deel één had ze gedaan halfweg augustus, maar toen was ik geen klop waard geweest. Vandaag voelde ik me een pak beter, maar toch is zij degene die zowat al het werk heeft gedaan. En dat is dan vijfenzestig he!

Ik ben vergeten foto’s te nemen van de oorspronkelijk gele keuken, maar heb wel foto’s van halverwege, toen de keukenmuren volledig gestript waren, en van het eindresultaat. Ik ben er in ieder geval zot van, ik vind dat groen heerlijk rustgevend 🙂 Maar oordeelt u vooral zelf.

keuken1

keuken2

keuken3

keuken4

keuken5

5 Antwoorden op “Keukenbehang”

  1. Heel mooi! Ik zou ook eens heel graag die muffe roze muren van onze keuken in een nieuw tintje steken. Waar heb je dit papier gehaald?

  2. Pingback: Witch » Toilet

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.