School

Vandaag de eerste schooldag gehad. Menig collega was er al eerder deze week om herexamens af te nemen of vakantietaken te ondervragen, maar daarvan was ik gespaard gebleven.

Omdat de schoolse opvang gesloten was, zaten de kinderen bij mijn moeder sinds gisterenavond, en kon ik ongestoord in alle vroegte wakker worden.

Eerst waren er deliberaties, daarna motivatie van bepaalde attesteringen, en in de namiddag een leraarsvergadering. Het voelde meteen of er nooit vakantie was geweest, geloof me. En toch deed het wel deugd om terug te zijn.

Geloof me, ik kijk er eigenlijk wel naar uit. Terug systeem in mijn dagen, niet voortdurend twee kinderen aan mijn rokken, interactie met andere mensen, en terug show mogen staan verkopen voor de klas. Mja.

Laat maar komen, die eerste september!

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.