Fietsje

Jawel, alweer een nieuw fietsje is in ons bezit, het tweede op een paar weken tijd. Kobe verjaart namelijk zondag, en hij heeft al alle speelgoed waar hij van kan dromen. Wat hij echter nog niet heeft/had, is een eigen fiets. Je weet wel, zo’n kleutermodelletje met steunwieltjes, waar hij dan later echt op kan leren rijden. Het fietsje waar Wolf op leren rijden heeft, was namelijk geleend, en is terug naar de rechtmatige eigenaars.

We hebben er eentje gevonden in Huis Tanghe, een schitterende fietswinkel aan het Vanbeverenplein, waar ik het bestaan niet eens van kende. Het is een stevig modelletje geworden in het zwart en rood (met een beetje grijs, zoals Kobe aan de telefoon met zijn oma aanvulde), en met konijntjes op. Hij is in elk geval apetrots, maar mag er nog niet op rijden voor zondag. Daarom ook nu nog geen trotse foto :-p

Daarna hebben we een tweede ontdekking gedaan (ik was er ooit gepasseerd maar had het niet goed kunnen bekijken): de max van een parkje met speeltuin aan de Gentseaardeweg. Het is op twee heuveltjes gebouwd, en omvat een hoop klim- en evenwichtstuigen, waar vooral Wolf nogal gek van was. Zodra mijn fiets gerepareerd is, gaan we er zeker nog naartoe fietsen, wie weet zelfs om te picknicken šŸ™‚

parkje

(Tiens, het ziet er kleiner uit op de foto dan in het echt. Kobe raakte de linkse heuvel zelfs niet eens zonder hulp op, dat zegt toch al iets.)

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.