Meisjeskleren

In sommige opzichten ben ik toch een echte vrouw 🙂 Deze morgen heb ik namelijk de kinderen afgezet op kamp, en ben daarna (het lag quasi op mijn weg) even langsgegaan bij baby/kinderwinkel Bollebuik in Mariakerke. Die hebben altijd fantastische solden op de kleren: 30%, en vanaf 5 stuks 50%.

Al al die jaren heb ik genoegen moeten nemen met de jongenskleren, terwijl er voor de meisjes zoveel ongelofelijk leuke dingen zijn, niet alleen Tshirts en broeken, maar ook jurkjes en rokken, en frulletjes en bloemetjes enzoverder.

Ik heb me dus even laten gaan, en heb voor volgende zomer twee Tshirts, een vestje en twee zomerjurkjes meegenomen voor mijn kleine meid, allemaal van Mexx en P’tit Filou, iets wat ik anders te duur vind. Voor Wolf had ik ook nog een grijze Tshirt mee met een blauwe murene op. Alles samen heb ik voor de zes stuks 68 euro betaald, dat valt dus ongelofelijk goed mee 🙂

kleertjes1

kleertjes2

In de Delhaize kon ik dan weer niet weerstaan aan een warm paarsig kruippakje met een voddenkonijn bij, ook aan 50%. Man man man, dat kleine ding gaat me geld kosten!

kleertjes3

Maar geef toe: mooi he!

3 Antwoorden op “Meisjeskleren”

 1. Meisjes zijn zalig en idd… je kan er massa’s geld aan uitgeven ( en ik kan het weten met mijn twee dames, alhoewel ik Liv veel zal kunnen afdragen van Leni).
  Op http://www.pepatino.be hebben ze ook vaak mooie kleertjes, maar ik wacht ook wel altijd tot de solden 🙂

  En proficiat hé met de 3de spruit ( die naar ik las een verrassingetje was, maar ach, kadookes en verrassingen kunnen soms toch zo leuk zijn hé 😉

 2. hey,

  nu ik eventjes terug kan bijlezen zie ik dat het een meisje is! Amaai, dat gaat wat geven in de jongensboel 🙂

  Proficiat!

  ttfn
  Annelies

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.