Brussels Girl Geek Dinner 33: Dujardin Store

bggd

Ik geef toe, ik heb getwijfeld of ik wel ging gaan naar deze editie van BGGD: er was op hetzelfde moment ook nog een Lego Event. Bart is daar dan maar naartoe gegaan, en ik heb me bij de meisjes vervoegd in de Dujardin Store.

Een echte winkel mag je niet verwachten: het is een prachtig herenhuis in hartje Brussel, dat voor de gelegenheid voor ons werd opengesteld. Dujardin Store is namelijk vooral een online winkel, en daarom kan je ook meteen alle prijzen en dergelijke opvragen via de iPad die je in handen krijgt als klant.

Ze verkopen prachtige kledingstukken in de fijnste Italiaanse kasjmier, en daarom vind ik het eigenlijk wel jammer dat ze vooral een online winkel zijn. Geef toe: als je gewoon een foto van een – weliswaar knappe – baret ziet, heb je niet meteen de neiging daar 95 euro voor te willen neertellen. Pas als je de baret vastneemt, voel je dat de prijs gerechtvaardigd is: ongelofelijk zacht, warm en luxueus. Gelukkig hebben ze ook winkelpunten in diverse winkels, waar je zelf kan voelen. En geloof me, dat gevoel onthoud je wel.

Ik bleef het duur vinden, al was ik spontaan verliefd geworden op de lange vingerloze handschoenen: in die kwaliteit kan ik ze echt niet zelf breien. De prijs van 95 euro hield me echter wat tegen, het was nu niet direct iets wat ik echt nodig had. Groot was dan ook mijn verbazing toen alle girl geeks deze morgen een mailtje kregen, met een code voor een gratis accessoire: jawel, de handschoenen gingen zomaar van mij worden! Mooi! Er zat meteen ook een code bij voor een korting van 20% bij mijn eerstvolgende aankoop. Hmm, verleidelijk. Ik ga maar eerst even wachten tot de handschoenen er zijn, en dan eens kijken wat daar perfect bij zou passen :-p

De rest van de avond verliep overigens ook zeer aangenaam: 10 dames kregen tips over hoe je op een catwalk moet lopen, en Monica Monté legde ons de kneepjes van modefotografie uit, met belichting en dergelijke. Ze heeft dan ook een reeks foto’s genomen om te demonstreren 🙂

Verder had de gastvrouwe heerlijke koude hapjes voorzien, en zelfs nog dessert. Gecombineerd met het fijne gezelschap en het warme weer was het een aangename avond, alweer. De paar Activia’s en de bijhorende hoelahoep van Danone waren dan weer iets wat zeer in dank werd afgenomen door de kinderen hier ten huize.

Bedankt, Clo!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *