Solden, deel 2

Ook vandaag werden de kinderen blijgezind in de opvang afgezet, en kon ik verder op soldenqueeste. Ik parkeerde me aan de Recollettenlei (duur zeg, die bovengrondse parking!) en wandelde door de hitte (yup, ook al om half elf ’s morgens) naar de Mageleinstraat. Cora Kemperman, weetuwel? Helaas is dat het soort winkel waar je de eerste dag van de solden vroeg bij moet zijn, wil je nog iets deftigs vinden. Ik heb rondgekeken, veel gepast, en uiteindelijk een felrood kleedje/tuniek uit de nieuwe collectie gekocht. Ach ja :-p

Schuin ertegenover ligt Decor Design, mijn favoriete handtassenwinkel, en jawel, een mooie zwart daim handtas gevonden aan 50%. Ikke blij šŸ™‚ Ik ben dan rustig teruggewandeld naar de Veldstraat, en heb er in de C&A een zwarte zwangerschapsjeans gevonden aan 50%. Doel nummer vier gehaald! Meteen heb ik ook twee slaapkleren meegenomen aan 50%, kwestie van deftig in het moederhuis te liggen in november.

Intussen was het twaalf uur, en dus tijd voor de lunchdate met mijn allerliefste šŸ™‚ Hij gooide mijn aanwinsten in zijn koffer, en ik ging dan na het eten maar eerst zijn herstelde iPhone ophalen, zodat ik ook de mijne kon terugkrijgen (die hij voorlopig gebruikte nu de zijne kapot was). Ze hebben hem zowaar gewoon een nieuwe gegeven!

Soit, doel nummer vijf: schoenen voor hem. Al van verschillende kanten was me Geox aangeraden voor iemand met zijn vochtige voeten, en dus wandelde ik onvervaard door de middaghitte naar de Lange Munt. 20% korting was aanvaardbaar voor dit soort tijdloze klassieke schoenen, zeker met de garantie dat ik ze eventueel mocht omwisselen voor een andere maat.

In de winkel ernaast keek ik dan maar even naar de kinderschoenen. Helaas, ik was vergeten na te kijken welke maat Kobe nu ook alweer had. Hmpf. Van Wolf wist ik het gelukkig wel nog, en de raad van de orthopedist indachtig (stevige leren schoenen met een goeie hielvorm), zocht ik een paar uit voor hem. Man, die prijzen! Zeker als er dan nog een steunzool moet in passen. Soit, ik had uiteindelijk een paar van 133 euro in handen, waar 40% afging. Nog 78 euro, maar bon, wat moet, dat moet. Groot was dan ook mijn plezier toen aan de kassa bleek dat er een licht kleurverschil op beide schoenen zat (wat je trouwens na een week dragen toch niet meer ziet, dixit de verkoopster) en ik ze prompt, zonder zelf ernaar te vragen, aan 70% korting kreeg. 38 euro voor een prima paar schoenen van origineel 133 euro! Mijn dag was goed!

Ik trakteerde mezelf prompt op een zakje tsjoepen, en een paars kettinkje van 10 euro, en ietsje later op een heerlijk mango-ijsje šŸ™‚

Toen was het welletjes, vonden mijn voeten en rug, en ben ik naar huis gereden voor een zalig kort tukje in de koelte :-p

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *