Solden, deel 1

Aangezien ik vrijdag de auto niet had kunnen binnendoen, stond dat vandaag op de agenda. De kinderen zaten in de schoolopvang om de verveling tegen te gaan (die begon al toe te slaan bij Wolf), en ik had dus het rijk voor mij alleen.

Tegen half tien stond ik aan de garage, en nam ik vervolgens de tram richting Zuid. De garage ging me bellen zodra de auto klaar was. Fijne service, nee?

Het shoppingcentrum van de Zuid is niet meteen mijn favoriete winkelplek (dat doe ik eigenlijk sowieso niet graag) maar het is eens wat anders, en ik had geen zin om vandaag tot in het centrum te kletsen.

Ik had eigenlijk zes soldendoelen dit jaar:
1. kijken wat er nog bij Cora Kemperman lag
2. een zwarte chiquere handtas ipv mijn dagelijkse bak, voor feestelijke gelegenheden
3. een zwangerschapsbroek (of twee)
4. schoenen voor Bart
5. een paar Tshirts voor Wolf
6. schoenen voor Kobe, want de vorige zijn al versleten, op een paar maanden tijd. Ook nieuwe, stevige voor Wolf.

Zwanger zijnde, koos ik ervoor om eerst in het koele winkelcentrum te blijven, daar eventueel een broodje te eten, en dan desnoods alsnog richting centrum te trekken.

Het begon bij de Veritas, waar ik een hele mooie paarse sjaal heb gekocht (helaas niet in solden). In de H&M kocht ik drie Tshirts voor Wolf, voor het grandioze totaal van 13 euro. Vooral de zilvergrijze Darth Vader op zwarte achtergrond viel in de smaak :-p Zwangerschapsbroeken waren er helaas niet in mijn maat, ook niet in de nieuwe collectie. Blijkbaar worden dikke mensen niet veondersteld zwanger te worden.

Ik meanderde verder, winkel in, winkel uit, en verzeilde bij de Hema. Daar vond ik twee pyama’s voor Wolf en een voedingsbeha voor mezelf, helaas ook niet in de solden, maar sowieso kleine prijsjes. Ook bij Lola & Liza bleef ik hangen, en kocht er twee mooie grijze Tshirts voor mezelf, helaas amper 10%. Tsja.

En toen dronk ik beneden een caffè latte van Illy, en ging de telefoon: mijn auto was klaar.

Amper één soldendoel gehaald, maar wel een goed gevoel en een paar leuke dingen rijker. Meer moet dat niet zijn.

Eén antwoord op “Solden, deel 1”

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.