Fijne dag

Fijne dag gehad, vandaag, fijne dag.

Eerst (na een hoop verbeteringen, dat wel) een heerlijke twunch in de Ocean Sushi, met fijn gezelschap 🙂 De enige die ik niet kende, waarvan ik trouwens bizar genoeg de opvatting had dat het een man was, was @mdevrieze. Een hele fijne dame, zo bleek. Zeker toen al de rest opnieuw aan het werk ging (tsja, dat komt ervan als bijna alle aanwezigen voor mijn allerliefste werken en hij de slaven drijver van dienst was) en wij met ons tweetjes een koffie zijn gaan drinken. Een terrasje zat er niet lang in wegens enthousiast hemelgeplens, maar dat was eigenlijk niet eens zo erg.

Toen ik thuiskwam, was mijn schoonvader hier al om een beetje te helpen links en rechts, en vooral ook te babysitten op de jongens: Bart moest weg, en ik wilde naar de BGGD, ofte Brussels Girl Geek Dinner. Een schot in de roos, en wel op zo’n manier dat ik er een aparte post ga aan wijden, dat heeft hij wel verdiend.

Al bij al een zeer fijne dag.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.