Hangmatten

Ik ben immense fan van hangmatten. Ze zijn genadeloos: vijf minuten, en ik lig te slapen, of toch op zijn minst te soezen. Er hangt er al enige seizoenen eentje in de tuin, maar eigenlijk hangt die daar niet zo schitterend: het grootste deel van de dag hangt ze in de schaduw van de boom waar ze aan vasthangt. Allemaal goed en wel als het buiten meer dan 25 graden is, maar doorgaans heb ik graag een beetje zon.

Vorig jaar heb ik daarom een tweede gekocht, en een nieuwe grote haak en musketons. En toen vond ik mijn boor nr. 12 niet meer, en is ze nooit opgehangen geraakt. Een paar dagen geleden had ik eraan gedacht om zo’n boor aan mijn vader te vragen, en jawel, dit weekend is het tweede gat geboord geraakt, en zaterdag heb ik de hangmat opgehangen. Volgens de kinderen hebben we nu een regenbooghangmat, en een piratenhangmat. Eentje hangt in de zon, en eentje hangt in de schaduw, het wisselt netjes af 🙂

En ik? Ik geniet ervan 🙂

hangmatten

4 Antwoorden op “Hangmatten”

  1. Hangmatten, I love ze too! Hier wordt nog altijd gevochten om erin te kunnen liggen, maar ik hang ze enkel op als het echt mooi weer is, want anders wordt zo’n ding nat en vies. En omdat ze helemaal achter in de tuin onder de kriekenboom hangt heeft niemand ooit zin om ze te gaan halen als het begint te regenen. Misschien moet ik maar eens op zoek gaan naar een watervaste hangmat!

  2. De onze zijn ook niet watervast (die liggen echt niet fijn) maar hangen wel gewoon aan het huis, dus die zijn supermakkelijk om weg te halen. Ik heb het ook zo gedaan dat ze met musketons vasthangen, zodat je maar te klikken hebt om ze los te maken.

  3. Hangmatten zijn zo mijn ding niet.

    Ik lig er wel graag in, maar als ik niet minstens 1 teen aan de grond hou om me te stabiliseren (wat meteen een stuk minder comfortabel ligt), word ik er onmiddellijk zeeziek in.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.