Kantoor

De kogel is door de kerk, mijn wederhelft heeft samen met zijn broer een bvba opgericht, en daarmee (en met een serieuze lening van de bank) een nieuw kantoor gekocht. Bedoeling is in het najaar daar zowel Netlash als Talking Heads onder te brengen, en een paar flexplekken.

Vandaag zijn mijn schoonouders, nonkel, schoonbroer en diens vriendin komen kijken wat er nu eigenlijk gekocht is. Momenteel is het nog een grote open ruimte waar ze de vloer in aan het leggen zijn, maar het geeft al een prachtig idee van wat het kan worden. Bart en Dirk zien het alvast helemaal zitten.

En ik? Ik heb taart geserveerd aan de hele bende, en champagneglazen meegesmokkeld naar het gebouw. En ik hoop vooral dat het wat gemoedsrust zal geven aan mijn drukbezette ventje.

netlash_nieuw_kantoor2

4 Antwoorden op “Kantoor”

  1. Whoa Marleen, hij koopt daar maar een klein stuk van, het is zo al onbetaalbaar! Het wordt verdeeld onder een aantal bedrijven.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *