Mazout

Oef! Om heel eerlijk te zijn, ik was er niet helemaal gerust in.

Gisteren had ik dus in allerijl een aantal mazoutleveranciers gebeld, en de prijzen liepen nogal uiteen. De leverancier om de hoek vroeg 0,65 cent per liter, iets verderop zelfs 0,69. Op de website van Mazoutvoordeel zag ik echter 0,6163 staan, wat meteen toch een mooi verschil oplevert, voor Essomazout. Helaas stond er nergens wanneer ze konden leveren. Ja, je kon een dag opgeven en dan gingen ze je de dag voordien wel contacteren, maarre… Het was wel dringend. Soit, ik heb gebeld naar de GSM van de contactpersoon, en die garandeerde me dat de volgende dag geen enkel probleem was.

Ik heb dus besteld, en jawel, ze zijn deze middag langs geweest, zoals gevraagd. De man zei wel dat ik nog best twee uur wachtte om de installatie weer aan te leggen, kwestie van geen slib in de ketel te zuigen. Het was hier lekker warm door de kachel, erg vond ik dat niet.

Maar ik moet toegeven, toen de ketel daarstraks probleemloos opstartte, en de radiatoren begonnen te warmen, slaakte ik een zucht van verlichting.

Wat een kutweer in mei ook, zeg!

Eén antwoord op “Mazout”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.