I-Pad

Nu we dan toch geeky bezig zijn, dan maar meteen een postje over de Ipad ook šŸ™‚

Er is in de media, en vooral op het net, gigantisch veel rond te doen: het nieuwe toestel van Apple.

Bart kon het uiteraard niet laten, en had onmiddellijk eentje besteld voor zijn kantoor, en het via de US naar hier laten komen. Dat was evenwel een toestel voor op kantoor, helaas. Blijkbaar was het een van de allereersten, want ze kwamen zelfs filmen van Terzake. Een paar dagen later kwam er echter een tweede, wĆ©l voor thuisgebruik. Zelf heb ik er niet veel boodschap aan: ik computer het liefst van al aan mijn bureau, want anders protesteren mijn polsen teveel. Maar de kinderen vinden het zalig: ze kunnen erop spelen, zonder dat er toetsen nodig zijn. Het is gewoon Ć©Ć©n groot aanraakscherm, en daar zijn ze intuĆÆtief mee weg, zelfs de kleinste. Als je toch toetsen nodig hebt, dan roep je die gewoon op.

Ik vind het ietsje te zwaar om praktisch te zijn, maar ik kan me voorstellen dat we er nog wel een hoop toepassingen voor vinden, want het is nog steeds een stuk lichter en praktischer dan een laptop.

ipad

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *