I-Phone

Bart kwam gisteren thuis met een cadeautje, zomaar. Een vroege moederdag, noemde hij het. Omdat ik enerzijds zo blij was dat ik een smartphone heb, maar aan de andere kant voortdurend zit te kankeren op het conterintuïtieve van de HTC Touch Pro, en de dingen die hij voortdurend weigert.

En dus had hij een splinternieuwe Iphone mee. 3GS, 32Gb, jawel. Voor mij is dat een derde van een maandloon, maar de glimlach op zijn gezicht, toen hij mijn verbazing, en ook wel glinsterende oogjes zag, was genoeg.

En dus heb ik nu een Iphone. Waar ik nog aan moet wennen, maar die wel zalig in de hand ligt, en waar ik bijna zonder nadenken mee omga. Heerlijk 🙂

Dank u, lieverd!

Eén antwoord op “I-Phone”

  1. Pingback: Witch » iPhone

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.