Hippe Heks

Nee, dit heeft eigenlijk niks te maken met het feit dat dit witch.be is. Dat is toevallig gekomen, omdat ik op school van een aantal leerlingen die bijnaam had gekregen door mijn gothic geïnspireerde kleren.

Het heeft wel alles te maken met het themakamp Hippe Heksen van IdeeKids, waar ik de zaakvoerder van ken, en waar ik op nog wel een paar andere manieren banden mee heb. Deze paasvakantie gaat twee keer dat kamp door, en de bedoeling was dat de schrijfster van het boekje waar ze mee werken (Magische Meisjes), een uitleg kwam geven. Die blijkt echter in het buitenland te zitten, zodat ze daar iemand anders voor zochten.

En ja, toen kwamen ze blijkbaar bij mij uit. Ik zag dat wel zitten, kreeg het boekje in handen, en kreeg voor beide kinderen een half dagje kamp. Wolf zag dat perfect zitten, Kobe is nog wat klein, maar ook dat luket prima.

En ik? Ik heb uitleg zitten geven over kleuren, over heksenboeken, over covens, over een pentagram, over de kracht van mineralen en Indiaanse totems en zo. Ik had de indruk dat ze aan mijn lippen hingen, en dat ze het leuk vonden. En meer moet dat niet zijn zeker?

6 Antwoorden op “Hippe Heks”

  1. Cool! Ik ben mijn bloglines feeds aan het inhalen sinds maanden en lees nu pas je post.

    Toeval maar mijn vriend zijn dochtertje Phoebe was toen ook op dat hippe heksenkamp en ze vond het waanzinnig leuk!

  2. Pingback: Witch » Heks
  3. Pingback: Witch » Antwerpen
  4. Pingback: Witch » Brussel
  5. Pingback: Witch » Brugge
  6. Pingback: Witch » Kortrijk

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *