Weight Watchers 11

Deze avond heb ik me wél – na een rustige dag met de kinderen – naar de Weight Watchersbijeenkomst gesleept. Ik voelde me haalbaar, en ik wilde wel eens weten hoe het er intussen mee zat. Begrijpelijk ook, denk ik, na alles wat ik maar gegeten heb de afgelopen dagen. Ik moet wel toegeven dat ik totaal niet gekeken heb naar wat ik wél heb binnengekregen: ik was al blij dat ik iets kon eten.

Ik heb het trouwens ook al weken niet meer opgeschreven: de zin ontbrak me, en intussen ook de zinvolheid daarvan.

Soit, ik vond het wel heerlijk: 4,1 kilo op drie weken 🙂 Zegt genoeg zeker? Dat betekent dat ik in totaal 9,8 kilo kwijt ben, ofte bijna 10% van mijn oorspronkelijk lichaamsgewicht. Als je daaraan begint te denken…

Ik zou er nog minstens 10 moeten kwijtgeraken, en liefst zelfs 20. Ik zie nog wel. Momenteel heb ik andere dingen aan mijn hoofd, zoals mijn gezondheid eerst weer in orde krijgen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.