Voornemens

Over de meeste voornemens spreek ik me niet eens uit, die zijn zodanig banaal dat ik ze niet eens wil vermelden.

Wat ik me wel heb voorgenomen, is eindelijk weer meer lezen. Ik las vroeger bijzonder veel, en vond dat heerlijk. Intussen heeft het leven me ingehaald en ben ik ’s avonds vaak te moe om te lezen. Tv kijken is veel makkelijker, en eigenlijk ook een gewoonte geworden.

De voorbije dagen heb ik The Lost Symbol uitgelezen, eindelijk, en ben ik zelfs al 200 bladzijden ver in een volgend boek. Ik heb van mijn allerliefste namelijk de Millenium Trilogie van Stieg Larssen gekregen, iets wat ik heimelijk al lang wilde lezen maar nooit had gezegd. Mijn lief kent me gewoon goed, en had die mee.

Op deze manier ga ik misschien wel vijf boeken gelezen krijgen dit jaar. Laat ons hopen :-p

Eén antwoord op “Voornemens”

  1. Aaah.
    Pluis dat appartementrecht eens uit, nu je toch aan het lezen bent.
    De truuk is om te beginnen lezen als je een paar uur tijd hebt (sja, die moet je wel vrijmaken natuurlijk), eens je niet meer kan stoppen, is ie op een halve week uit.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.