Boek

Ik ben eindelijk weer aan het lezen gegaan. Mijn goeie voornemen voor 2009 was minstens 1 boek te lezen. Erg he, als je weet dat als tiener vijf boeken per week las.

Ik ben me dus aan het haasten om mijn leven te beteren. Nee, nu overdrijf ik, maar ik denk dat ik niet aan vijf exemplaren kom op het ganse jaar.

In elk geval heb ik nu The Lost Symbol van Dan Brown ter hand genomen. Ik had die gekregen van Proxis op een van de Brussels Girl Geek Dinners, en ik zou het jammer vinden als die hier gewoon zou staan, zonder gelezen te zijn.

Voorlopig vind ik hem goed, al vind ik het bijzonder jammer dat ik telkens weer Tom Hanks voor me zie, als ik aan het hoofdpersonage denk. Stom eigenlijk, in mijn hoofd was Langdon veel knapper en charismatischer.

4 Antwoorden op “Boek”

  1. Ja, erg, hè, als je hoofdpersonage ineens een kop krijgt. Ik hoop dat ze nooit films maken van de reeksen van Karin Slaughter, want ik wil die koppen niet zien. Ik las ergens dat ze dr. Scarpetta van Patricia Cornwell door Angelina Jolie willen laten vertolken. Jezus, ik mag er niet aan denken.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.