Concert

Daarnet heb ik met ons koor Furiant een concert gezongen. In Sint-Amandsberg dan nog šŸ™‚

Kerstconcerten zijn een constante, maar The Mass of the Children, die Rutter 6 jaar geleden schreef, werd nog niet eerder in ons land uitgevoerd. Op de repetities vond ik er niet zoveel aan, maar samen met orkest, kinderkoor en solisten kwam het echt tot zijn recht. Er zitten echt prachtige passages in.

En ik ben pokkejaloers op die Engelse bariton. Toen ik hem dat ook zei, moest hij lachen: “Not particularly my kind of voice, I presume?” Waarop ik hem uitlegde dat ik tenor zong, en dat het dus wel degelijk zijn stem en stemtechniek was die me afgunstig maakte.

Soit, zondag zingen we het nog een keertje. Komen kijken, zou ik zeggen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *