Meh.

Ik wilde vanavond eigenlijk naar Brussels Girl Geek Dinner nummer 21, in en over het passiefhuis van Van Marcke, de badkamerspecialist. Alleen had ik duidelijk niet goed in de agenda gekeken, en was ik dus compleet vergeten een babysit te vragen. Bart moest namelijk opleiding geven, en was dus ook niet thuis.

Een babysit is snel gevonden als het vanaf acht uur is, maar ik zou al om half zes ten laatste moeten vertrekken hebben, en dan wil je ook niet zomaar gelijk wie als babysitter.

Eigenlijk was er ook quiz vanavond, van het quizconvent waarin ik zit als Oud-VEK, en waarvoor ik vorige maand zelf een kwis heb opgesteld. Daar had ik dus al laten weten dat ik niet ging komen, maar daar zat mijn ma wel, die ik dus ook niet last minute kon optrommelen.

Gelukkig was er ook roleplay vanavond, zoals elke twee weken. Ik heb deze namiddag naar iedereen gebeld, en gevraagd of het bij mij kon doorgaan: ik had namelijk geen babysit :-p En dus heb ik een hele fijne avond gehad met zes vrienden: een leuke cthulhusessie, een best wel lekkere taart en een hoop gelach.

En eigenlijk, feitelijk, ben ik bijzonder blij dat ik niet naar Zaventem moest rijden in de gietende regen, en dat ik mijn vrienden niet moest teleurstellen. Al was ik er toch bijzonder graag bij geweest, daar bij Van Marcke.

Meh.

Eén antwoord op “Meh.”

  1. Je werd gemist daar in Zaventem, maar bekijk het langs de positieve kant. Sommige mensen kunnen alleen maar dromen van zo’n goed gevuld sociaal leven.
    Het was trouwens editie 20 van BGGD. Editie 21 is nu woensdag in Bierges. Maar ik zie dat je al op de wiki staat.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *