Ziek

Ziek zijn is niet wijs. Vooral niet tijdens de vakantie, maar dan hoef ik me tenminste niet schuldig te voelen omdat ik mijn collega’s met mijn leerlingen opzadel, en zelf achterop geraak op het leerplan.

Het is ook niet wijs als je dan in je bed ligt, en ze beneden aan het schuren zijn (schilders, weet u wel) met een behoorlijk lawaaierige machine. Maar niks dat een gezonde dosis genegeer niet kan verhelpen :-p

Het is nog minder wijs als Bart dan ook nog ziek wordt, en je dan samen in bed ligt te zuchten en je slecht te voelen.

Er is maar één goeie kant aan: door het werken van de schilders en de hoop stof die ze produceren, had ik de kinderen al het huis uit gestuurd richting mijn ouders. En dus kunnen Bart en ik in alle rust en stilte (toch op kindergebied) ziek zijn, en moeten we enkel zorg dragen voor onszelf. Niet slecht, niet slecht.

Intussen heb ik alweer gegeten en voel ik me redelijk. Tijd voor wat schoolwerk, want schilderen zit er vandaag niet in.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *