Schilder

Deze morgen stond de schilder hier: hij kwam nog eens kijken hoe het ook alweer precies zat, wat hij nog moest halen van verf, en wat ik eventueel van meubels kon en mocht laten staan. Dat is de zetel geworden, mijn bureau, en de piano. De rest moet volledig weg. Puh.

Want donderdag, donderdag beginnen ze eraan. Dan wordt alles geplamuurd, afgewerkt tot in de kleinste detailtjes, en geschilderd.

Helaas is het later dan gepland, en heb ik dus niet mijn vakantie om al mijn dozen uit te pakken en de kasten opnieuw in te vullen, mijn bureau op te ruimen en alles te reorganiseren. Maar ik denk dat ik dat dan wel in de weekends en ’s avonds doe, want het kriebelt om het huis terug op orde te hebben, en alles opnieuw terug te vinden.

Nog drie weken…

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.