Blog

Nee, er is niks mis met uw feedreader, en nee, er is ook niks mis met mijn blog.

U krijgt wel degelijk mijn posts in clusters. Dat is omdat ik me voorgenomen heb om alle dagen een postje te schrijven, maar dat ik daar soms niet toe kom, met werk en huishouden en kleine kinderen en moe zijn en zo. Er staan er geregeld in draft, half afgewerkt, en dan kan ik die af en toe, als ik dan toch eens tijd en zin heb, afwerken en online gooien, maar met de juiste datum.

Ik weet dat het me wellicht lezers kost, maar, om eerlijk te zijn, ik lig er niet meteen bijzonder hard van wakker. En dus krijgt u mijn postjes in clusters.

’t Is maar dat u het weet šŸ™‚

3 Antwoorden op “Blog”

 1. Ik vind dat niet erg hoor, posts in clusters. Ik vind het alleen een beetje gek dat je ze een ander datum en tijdstip geeft dan die waarop ze daadwerkelijk geschreven zijn, dat is toch ook niet handig voor in de toekomst?
  Succes nog met het goede voornemen, moedig van je šŸ˜€

 2. Ik schrijf mijn blogposts ook in clusters, maar ik maak gebruik van scheduled publishing. Wanneer een blogpost af is, laat ik die unpublished staan, en ik vul een publication datum+tijd in. Bij de eerstvolgende cron run wordt de blogpost dan gepubliceerd Ć©n wordt de wijzigingsdatum aangepast naar de publicatiedatum.

  Allemaal dank zij http://drupal.org/project/scheduler
  Vraag eens aan uw resident geek of er zo ook iets bestaat voor WordPress.

 3. @Amedee: ik schrijf ze achteraf, dat is het probleem :-p Als ik ze op voorhand schrijf, schedule ik ze ook, maar helaas is dat zelden het geval.

  @greet: waarom is dat een probleem voor de toekomst? Ze worden gepubliceerd met de datum waarover ze gaan of waarop ze begonnen zijn, en zo heb ik netjes een postje per dag.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *