Zumba

David, een goeie vriend van me, geeft sinds jaar en dag salsales. Hij is dan ook zeer vakkundig in het kontschudden, ledematenzwaaien en voetennetnietindeknoopdoenslaan, en heeft een conditie om stikjaloers op te zijn.

Het verwonderde me dus ook geen half haar dat hij nu ook Zumba begon te geven, na de nodige bijscholing. Ik was deze week van plan om naar een van de gratis proeflessen te gaan, maar maandagavond lag ik te zieltogen in de zetel, met een knoert van een verkoudheid, randje griep. Dinsdag kon ik niet, en donderdag was het Barts beurt om de griep in de ogen te kijken, zodat die eerste les er niet van gekomen is.

Toch had ik links en rechts al geïnformeerd of er iemand zin had om mee te gaan, en blijkbaar is San dan zelfs zonder mij gegaan, en is ze behoorlijk enthousiast.

Ik ben benieuwd of ik mezelf zo ver ga kunnen schoppen dat ik ook ga beginnen gaan. Je kan een gans jaar betalen, een 10beurtenkaart nemen, of zelfs per les betalen, en het maakt niet uit op welke dag van de week je komt, je hebt meerdere mogelijkheden. Ideaal dus voor drukke mensen zoals ik, zo’n flexibel schema. En eigenlijk dus geen excuus meer.

Hmm. Maar da’s wel lastig he, naar ’t schijnt, zo’n zumba…

5 Antwoorden op “Zumba”

 1. Lol Zus :-p

  ‘k Hoop dat iedereen het voetennetnietindeknoopdoenslaan kan volgen 😀

  In ieder geval, iedereen die de gratis proefles heeft gemist, kan dit nog altijd maar enkel op voorwaarde dat jullie op voorhand een mailtje sturen naar
  david@zumbales.be
  met de volgende gegevens van alle deelnemers:

  volledige naam
  e-mail adres
  gsmnr
  geboorte datum
  dag dat jullie zouden komen
  en de vermelding ‘proefles’

  Till Zumba 😉

 2. Oh, en lastig, dat valt wel mee hoor 😉 *hoest onbedaarlijk* Ik heb mij rot geamuseerd en was bang voor stijve/stramme spieren, maar niets hoor.

 3. Doen !
  Dé ideale manier om te fitnessen ! Want ’t is een sport, die echt reuze plezant is !

  *zij schudt verder met de schouders*
  🙂

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *