Zombie

Kobe wilde vannacht niet slapen. Niet.

Hij is nochtans vrij probleemloos gaan slapen, en sliep door tot rond ergens twee uur. En toen vond hij dat hij blijkbaar genoeg had geslapen. Hij maakte zijn broer wakker (het nadeel van samen op één kamer te slapen natuurlijk) en toen was het hek helemaal van de dam. Gelukkig wilde Wolf wel degelijk slapen, en negeerde hij uiteindelijk zijn kleine broertje.

Wij konden dat helaas niet: hij begon telkens opnieuw te huilen omdat hij wakker was en altijd wel een uitvlucht vond. Bart heeft ermee opgezeten tussen drie en vier, en hem dan bij ons in bed gelegd, waar hij eindelijk rustig werd. Na een tiental minuten was ik weer in slaap gevallen en draaide me om, tegen hem aan, waarop hij opnieuw begon te wriemelen, en ik hem toch in zijn bedje kreeg.

Na een laatste onderbreking, zo rond kwart voor vijf, heeft hij eindelijk doorgeslapen.

Zeven keer in totaal ben ik uit mijn bed gekomen. Zucht.

En raad eens? Vanmorgen om half acht zat hij vrolijk en wakker aan de ontbijttafel.

Hmpf. Dat was/is bij mij wel anders…

3 Antwoorden op “Zombie”

  1. hoe oud is hij en gaat hij naar de creche? Mijn poetsvrouw heeft de afgelopen weken geworsteld met haar jongste die opeens niet meer wou slapen. Bleek dat ze in de creche naar de oudste groep is gegaan en dat die op veldbedjes slapen in plaats van in babybedjes. En dat die kleine nu niet meer in haar babybed wil, maar dat kind kreeg dat niet uitgelegd, natuurlijk. Groot bed gekocht en probleem opgelost.

  2. Voor zover ik weet is er in de creche niks veranderd, behalve dan dat we al een week aan het potjestrainen zijn.

    Hij is nu 2 en 2 maanden, en slaapt al een maand of twee in een groot bed, dus ook dat kan het niet geweest zijn.

    Hij is trouwens nogal mondig (van wie zou hij dat hebben?) maar kon zelf niet uitleggen waarom hij niet kon slapen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *