Bel

We hebben al een jaar of drie (ruwe schatting, ik ben daar slecht in) een nieuwe voordeur. Met bijhorende bel. Alleen is die voordeur aan de zijkant van het huis, en blijkt niemand dat te snappen.

Aan onze vroegere voordeur was ook een bel, en die is bijzonder lang blijven zitten, kwestie van praktisch te zijn. Met de verbouwingen ging de eigenlijke bel, zijnde het geluidsding, zowat temidden van een muur hangen. Dat ging nu bepaald geen zicht zijn, en dus hebben we ze laten weghalen. We hebben per slot van rekening een werkende bel, nietwaar?

Misschien is het nu ook wel een idee om de oude belknop weg te halen. Ik heb daar onlangs iemand als een zot zien op staan duwen, en dat werkt niet echt natuurlijk.

Duh.

Eén antwoord op “Bel”

  1. en als de batterij van die werkende bel dan ook nog goed is hé, dan is dat helemaal super, weet je nog hoe ik de laatste keer ineens toch aan je raam stond want die bel waar ik 3 keer opgeduwd had bleek geen geluid te geven? 😉

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.