Zeteltjes

Aangezien we enkel de grote zetel hebben gehouden, en de kleinere zetel weg hebben gedaan, hadden we nu niks meer om tegenover de zitbank te zetten. Ik had al lang mijn oog laten vallen op van die strakke lederen kleine eenzitjes, en in de Weba vond ik er met bijpassende poef/berging, die in de zetels zelf passen.

Misschien wat onduidelijk, maar bijgaande foto’s werken wel verhelderend. Ik vind ze alvast mooi.

zeteltjes1

zeteltjes2

6 Antwoorden op “Zeteltjes”

  1. Wel, nu ik je nieuw parket zie moet ik ook wel zeggen dat ik het prachtig vind! En die zeteltjes zien er super praktisch uit 🙂

  2. Wel, wanneer komen jullie dan eens langs? Je ging nog eens in mijn kleren kijken, en die eland meebrengen.

    Ik heb trouwens een prachtige eland gezien als bijtring/rammelaar. Heb je die al?

  3. Nee, die heb ik nog niet, klinkt schattig! Heb je een berichtje gestuurd om af te spreken 🙂

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *