Rare dag

Rare dag vandaag, en ik ben er echt wel moe van.

Geslapen tot half acht, Kobe meegegeven met Bart (die hem al aangekleed had en al), Wolfs haar geschoren en samen met hem gedoucht.

Daarna mocht hij wat tv kijken, terwijl ik rustig mijn sites checkte. Tegen negen uur ontbeten en de krant gelezen.

Dan beginnen bellen en regelen:
– serieus van mijn tak gemaakt tegen Villeroy & Boch omdat er nog steeds niks gedaan was aan de douchedeur die al sinds Pasen (12 april) kapot is. Mijn PC dus even opgestart omdat daar de gegevens in mijn mailbox stonden. In de namiddag telefoon gekregen dat de deuren besteld waren en over twee weken gingen geleverd worden bij de groothandel om de hoek, en dat ze ze dan asap gingen komen installeren. Het zal me benieuwen.
– schoorsteenveger gezocht die nog vandaag moest langskomen. Na een hoop gebel iemand gevonden, en die ging tussen één en drie komen.

Ugh, dat ging reppen worden. Want ik had aan Wolf beloofd om naar de Ikea te gaan en daar te eten. Dan kon hij ook een uurtje spelen in de opvang daar, iets wat hij fantastisch vindt.

Wij ons dus naar de Ikea gerept, want het was intussen dik half twaalf. Ik heb geen keukenstoelen gevonden die me aanstonden, maar ik heb wel een paar goeie ideeën opgedaan. V oor 13,40 euro allebei gegeten in de Ikea: voor Wolf een lepeltje appelmoes, wat kipvingers en frietjes en een ijsje, voor mij een kippebrochette met frietjes, een stukje taart en een koffie. Oh, en drank a volonté.

We waren net klaar met eten toen de telefoon ging: de schoorsteenveger ging er over een half uurtje zijn. Wij richting kassa gecrosst, en in de auto gesprongen. Net op tijd samen met de schoorsteenveger aangekomen, en een half uur later waren we weer de bezitters van een schone schouw. Yay.

Dan een tukje gedaan, en naar de Delhaize om boodschappen. Daarna de plakker die intussen was toegekomen aan het werk gezet, en gebeld om de bevestingingsbeugels voor de tv te bestellen.

Kobe afgehaald, gegeten met de kinderen, ze in bed gestoken.

Schilder die kwam kijken uitleg gegeven, offerte gevraagd. Schilder buitengelaten, plakker geholpen.
Ventje die thuiskwam een kus gegeven, plakker laten kijken naar de mazoutput die moet hersteld worden, put leeggeschept, kattebak afgewassen en ververst, keuken opgeruimd, was gedaan, keuken en deel van de living plus halletje gedweild.

En toen was het halftien, en nu ben ik moe. Maar ik hou wel van vakantie 🙂

2 Antwoorden op “Rare dag”

  1. Dees is echt wel druk vind ik voor een doordeweekse vakantiedag. Maar wel normaal voor iemand die midden in verbouwingswerken zit.

    Ik kan met mijn eigen programma van vandaag écht geen logje vullen. Lol

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *