Solden, maar niet echt.

Deze morgen heb ik in de lingeriewinkel ongeveer het dubbele uitgegeven van gisteren. Gelukkig was dat wél gebudgetteerd.

Ik was al lang aan het zeggen dat ik dringend eens wat nieuwe beha’s moest hebben, mét professioneel advies. Een goeie beha doet wonderen voor je figuur, en het mijne is eigenlijk toch wel wat veranderd na mijn zwangerschappen.

Enfin, een hoop gepas later bleek dat ik niet een 100 C heb, maar een 85 D. Ik geloof het zelf bijna niet! Soit, ik ben veel geld kwijt, maar hopelijk een stukje goed figuur rijker. Ik zal me in elk geval toch wat sexier voelen, en da’s ook al veel waard.

Het waren natuurlijk geen soldenmodelletjes, maar bon, ik kreeg toch tien procent. Mooi meegenomen 🙂

5 Antwoorden op “Solden, maar niet echt.”

 1. Ik ook! Al begin ik dat nu wel te betwijfelen, want volgens mij hebben zowel jij als Greet een grotere boezem dan ik. Hmm.

 2. @Sara Europese maat of Franse maat? Dat maakt een groot verschil.

  Ik ben gisteren ook moeten gaan shoppen voor een maatje groter, ze hebben me in de States bij Victoria’s Secret uitgemeten gezien de zwangerschap. Ben nu aan 75D, een stevige cupmaat erbij dus.
  Heb wel een goed slagje geslagen: 2 eenvoudige katoenen modelletjes aan 7€ elk en een sierlijk modelletje in zachtgrijs satijn met kanten accentjes voor 10€ bij Triumph. Aangezien dit veel goedkoper is dan ik gedacht had heb ik nog budget vrij voor de rest van de solden 😉

 3. Eén grote tip voor Marlies Dekkers (the word on facebook) in de solden: zorg dat je er de eerste dag staat (of daarvoor, als er een braderie is) als de winkel opengaat. Anders is het verloren moeite…

  In de hele winkel was er op de eerste dag van de solden geen Marlies meer in mijn maat, en ze waren de solden ingegaan met maar één exemplaar in mijn maat.

  Andere tip: als je keuze wilt, nieuwsbrief nemen en direct naar de winkel spurten. Een week later is meer dan de helft weg…

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *