Brussels Girl Geek Dinner

I am a geek, and I’m proud of it!

Ik ben net thuis van het Brussels Girl Geek Dinner 10, dat gesponsord werd door Nivea. De locatie was ronduit prachtig (het B52-huis) en het eten voortreffelijk: een keur aan diverse hapjes en glaasjes, bijzonder verzorgd, met zelfs een heerlijk dessert.

Maar het ging natuurlijk om Nivea: 40 dames kregen een uitleg rond de ontwikkeling van de diverse producten van Nivea, en werden daarna professioneel ingewijd in de ‘secrets of the trade’ door vier visagistes. Enkele dames werden tot in de puntjes opgemaakt, de meesten kregen enkele tips mee en een basismake-up. Ik moet zeggen, ik heb er ook wel één en ander van opgestoken.

Maar vooral heb ik me geamuseerd: gezellig zitten kletsen en wilde plannen gemaakt met de vaste kliek, en een paar nieuwe en sympathieke gezichten leren kennen.

Eens te meer hebben we bewezen dat geeks en nerds niet bepaald saai hoeven te zijn. Of lelijk en sociaal onaangepast. Maar eigenlijk wisten we dat al lang.

2 Antwoorden op “Brussels Girl Geek Dinner”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *