Karweitje

batterij.jpg

Vindt u dat ook zo’n vervelend werkje, batterijen sorteren? En dan bedoel ik niet ze allemaal op een hoop kieperen in het containerpark of op zo’n inzamelplaats.

Bij ons verzamelen die dingen zich. Ik vervang dan een stel batterijen in een of ander speelgoedje, help het betreffende kind op weg, en laat de batterijen op mijn bureau slingeren, tot ze mij bijten. Enfin, quasi toch.
En dan moet ik mijn meter nemen en die batterijen nameten, want ik heb er geen idee meer van welke de lege batterijen zijn die uit dat speelgoedje komen, en welke de volle die uit die kapotte klok zijn gehaald.

Blah.

4 Antwoorden op “Karweitje”

  1. En dan nog die uitgesorteerde tot aan de dichtstbijzijnde bebatbox krijgen… Wij hebben tig van die boxen op het werk staan, ééntje zelfs waar ik dagelijks een keer of 20 langs moet. Maar als ik dan al die batterijen van thuis eindelijk in mijn handtas heb gestoken en ze er na een week of 2-3 op het werk uit haal, dan duurt het gemiddeld nog een werkdag of 10 eer ik ze eens nNIET vergeet mee te nemen. Trouwens, het zou de eerste keer niet zijn als er één uit mijn zakken schiet op het toilet. Wéér vergeten afleveren, vóór ik binnen ging…

  2. Lege batterijen doe ik zeer consequent in het doosje dat daarvoor dient want wij hebben zo geen meter. Dat doosje zelf wegbrengen … dat duurt wel even. De laatste keer ben ik met drie volle dozen eindelijk in de Fnac geraakt. Schoon zicht, dat wel 🙂

  3. Hehe zeer herkenbaar. Ik heb al overwogen om geen speelgoed met batterijen erin meer te kopen maar ik kan de twinkelende kleuteroogjes die hunkeren naar speelgoed mét batterijen erin nooit weerstaan 🙂

  4. eum nee, we gebruiken allemaal heroplaadbare en als ze plat zijn gaan ze ogenblikkelijk in de oplader…en als die klaar is gaan ze direct in de batterijen/snoeren/lader-lade. En daar kan ik dus volle batterijen vinden.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *