Kerstconcert

Naar aloude gewoonte zingt Furiant, mijn geliefde koor waarin ondergetekende meezingt als tenor (jawel), opnieuw een kerstconcert, en wel deze zaterdag om 20.00u in de Sint-Pauluskerk aan het Gentse Sint-Pietersstation.
Het programma is de moeite waard: prachtige liederen, waaronder bv. O Nata Lux en O Magnum Mysterium van Lauridsen, O Nata Lux van Tallis, een aantal Oudengelse kerstliederen, enzovoort. U krijgt er meteen ook het gelauwerde kinderkoor Furiakanti bovenop (publieksprijs Koor van het Jaar op Klara).

Het is de moeite, geloof me.

Wil je komen, dan kan je altijd kaarten krijgen bij mij, of ze via email of telefoon meteen bestellen.

kerstconcert.jpg

Eén antwoord op “Kerstconcert”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *