Smurfenstickers

smurfen.jpg

Mochten er nog liefhebbers zijn: Wolf en ik hebben nog wel wat stickertjes over. Zijn eerste boek was vrij snel vol, en toen wilde hij een tweede voor Kobe. Daar missen we nog een paar nummertjes, dus mocht iemand die liggen hebben, graag.

Het gaat om de nummers 15 – 30 – 49 – 63 – 94 – 129 – 131 – 144 – 194.

5 Antwoorden op “Smurfenstickers”

 1. Ik zal eens bij mijn zus informeren, die had, ook na het ruilen met neefjes en nichtjes, nog heel wat dubbele over.

 2. Ik ben nog maar pas begonnen met een 80-tal stickers, en had niet echt de ambitie om het boek te vullen, maar dat werkt zo aanstekelijk hé. Ik heb ze eens overlopen en ik kan je helpen aan nr 49-63-94-129-131-144. Maar in feite heb ik enkel 94 echt dubbel. Wij nog dubbele heeft en ze kwijt wil … ik wil ze voorlopig wel (herejee – wat haal ik me op de hals en dat allemaal voor de pipitraining).

 3. Toevallig schreef ik deze week een smurfverhaal op mijn blog.
  Toevallig kwam ik vandaag bij jou terecht.
  Toevallig heb ik nog smurf nummer 94 en 194 liggen.
  Geinteresseerd? Stuur dan een mailke.

 4. Beste,

  Mijn dochtertjes, hebben nog enkele smurfenstickers te kort, nl nrs 8 – 37 – 51 – 55 – 8 – 19 – 37 – 51 – 57.
  Kunt u ons helpen?
  Alvast super bedankt!!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *