Klustijd

Wie me een beetje kent, weet dat de zomervakantie voor mij klustijd is. Door het jaar heb ik zelden tijd om echt te klussen, zodat dat allemaal een beetje op een hoop komt, en ik dus een gigantische to-dolijst heb tegen dat het juli wordt.

Eigenlijk doe ik dat best graag. Gewoon omdat het dingen zijn die nodig zijn, en je vooral ook het resultaat ziet. En ook wel een beetje omdat ik er best trots op ben dat ik het allemaal een beetje kan. Ik geef toe, het is verre van vakwerk, maar bon, het is toch gedaan en het doet waar het moet voor dienen. Meer moet dat niet zijn. Ik ben per slot van rekening maar een leekracht en geen professional.

Vorige week heb ik me onledig gehouden met al het hout uit het bestaande houtkot te sleuren, een mooie houtstapel tegen de muur te stapelen, en daar dan een afdakje voor te maken zodat dat hout niet doornat wordt. Mijn rug vond het niet zo fijn, maar het resultaat is er wel. Nu kan mijn motor in het houthok staan (alleen moet ik er nog een deur voor maken).

p7110009.JPG Aangezien ik nu al wat meer ruimte heb in de garage, en ik mijn werktafel al heb binnengezet, vond ik dat ik maar wat verder moest doen. Vorige week zijn ze een nieuwe chauffageketel komen installeren, nu heb ik er dus twee grote legplanken naast gemaakt, breed, zodat ze voor bv. kinderfietsjes in de winter kunnen dienen.

p7140015.JPG

Hier vult ne mens dus gemakkelijk zijn dagen mee he.

(Ja, ik weet wel dat dit niks is, vergeleken met mensen die zelf verbouwen. Daar heb ik dan ook een oeverloos respect voor. En ik vind dat die goed zot zijn :-p )

6 Antwoorden op “Klustijd”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *