Patatjes

aardappel.gifIk ben absoluut geen aardappeleter, ik eet dat zelden in zijn gewone gekookte vorm.

Maar nu zijn er nieuwe patatjes! Schoonvader had er dinsdag mee van de boerderij, vers uit de grond gehaald (en dan ook navenant vol met zand). Ik heb er daarstraks gekookt voor Kobe, en wat ik er zo heerlijk aan vind, is dat je ze niet hoeft te schillen: je kan er gewoon met je handen de schil afwrijven.

En lekker dat ze zijn! Jammer dat ik Bart en Wolf al beloofd heb om morgen hespenrolletjes te maken, want daar eet je traditiegetrouw puree bij. Zonde van die nieuwe patatjes eigenlijk.

Nu ja, ik zal quasi de hele vakantie wel koken zeker? Met die (naar het einde toe niet meer zo) nieuwe patatjes šŸ™‚

EĆ©n antwoord op “Patatjes”

  1. Ha, ik ben een echte ‘patattenman’. En inderdaad: nieuwe patatjes smaken dubbel zo goed (al het niet meer is) als gewone! Mjam.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.